na mégegyszer idepofázok!
szóval nagy nehezen eljutottunk a recovery-ig ami kb sok órába tellett mindennel együtt, és valamilyen okból a régi cs-verziójának minden részére ráakadtunk kivéve a cstrike mappára ami nagyon furcsa, furcsa részlet még a 18gigás vinyó ami mellett van még 1 1 terrás, csak az most pont nem jó... miután szomorúan észleltük, hogy nincs meg a cstrike mappa, 1 következtetés lehet levonni, azt miért nem hozta vissza... talán mert nem is lett törölve....
gondoltam megkérem, engedélyezze a rejtett fájlok megtekintését, amihez már nem jutottunk el, mert hirtelen idegesek lettünk ugye, és ez is túl bonyolult manővernek mutatkozott kedves barátunkan...hiába magyaráztam... szerintem a dolog magáért beszél... vagy nagyon retardált, és valaki segített a nyomok eltüntetésében, vagy nagyon okos... lényegtelen, mert valami nincs rendben...valószinüleg a kép el lett rejtve, vagy átpakolva a másik vinyóra, ami ugye pont most nem jó... ez az egyetlen magyarázat arra, hogy a recovery miért nem hozta vissza... csak a cstrike mappát nem minden más valve mappa ott volt.... keresgéljél rambóka, én most haragszom, mert szerintem tudatosan elbasztad az időmet, a semmire, és még hülyének is néztél nem 1x... a BAN nyugodtan MARADJON csak mert nem ma kezdtem, és ha valami eltűnik, azt vissza lehet szerezni, ha hagyják, te nem hagytad... és erre egy indok van. Hogy valami van a képen amit nem akarsz megmutatni!! na pussza... maradjon csak rajtad a ban, és cs helyett vegyél helyesírási szótárt!!