[off]Idézetet írta: HiltonafarmonHello!Levehetitek a bant,ismerem, nem csal.Vagy ha igen annyira mint én: SEMENNYIRE!Nem kötekedésből vagy basztat.... csak jó tanácsként írom, néha az adminok is lehetnének megfontoltabbak, körültekintőbbek, mert attól,h vki 1,5,20 fejest lő egy körben,még nem azt jelenti,h cheater. Vannak akik már 5-10 éve(mi is,kisebb nagyobb kihagyásokkal) ezzel a játékkal tolják,és már nem is skillből hanem rutinból adja nekik.Borzasztó idegesítő,h nem játszhatsz a sillednek/rutinodnak megfelelően mert egyből bannolnak,ez nem csak rátok érvényes,hanem úgy általában a magyar publik szerverekre.Szeretek feljárni a szerveretekre mert véleményem szerint jó a társaság és a szerver cfg is(ergó jól "adja" nem véletlenül járt már a szervereteken több neves játékos is,akikről esetleg nem is tudtok,mi viszont igen... Én sem mindig lövöm be amit belőhetnék mert bann lesz a vége(nem nagyképűségből írom,de ez az igazság), a sok csíra miatt akik kb 2 hónapja játszanak ezzel a játékkal(vagy nem bírják elviselni,h belövik őket.) Egyszóval,sztem odafigyelhetnétek kicsit jobban is,bőven felismerhető,h ki az aki ránt és ki az aki aimol...Egy kis történelem a végére,h ne csak egy noname faszláma legyek(szintén nem a felvágás kedvéért):http://www.counter-strike.hu/content/2007/11/02/MPC_LAN_5_Csoportmerkozeseklightning.strike | Meddig olvastam el ezt a bejegyzést "Levehetitek a bant,ismerem, nem csal.Vagy ha igen annyira mint én: SEMENNYIRE!Nem kötekedésből vagy basztat.... csak jó tanácsként írom, néha az adminok is lehetnének megfontoltabbak, körültekintőbbek, " de ez pontosan elég volt ahoz, hogy megállapítsam, hogy nincs sok fogalmad a játékról haver MÉG azzal az MPC top8al sem.[on] én bármikor elhiszem kakashinak hogy aimost lát, ha ismerős az illető, ha nem.
Hello!Levehetitek a bant,ismerem, nem csal.Vagy ha igen annyira mint én: SEMENNYIRE!Nem kötekedésből vagy basztat.... csak jó tanácsként írom, néha az adminok is lehetnének megfontoltabbak, körültekintőbbek, mert attól,h vki 1,5,20 fejest lő egy körben,még nem azt jelenti,h cheater. Vannak akik már 5-10 éve(mi is,kisebb nagyobb kihagyásokkal) ezzel a játékkal tolják,és már nem is skillből hanem rutinból adja nekik.Borzasztó idegesítő,h nem játszhatsz a sillednek/rutinodnak megfelelően mert egyből bannolnak,ez nem csak rátok érvényes,hanem úgy általában a magyar publik szerverekre.Szeretek feljárni a szerveretekre mert véleményem szerint jó a társaság és a szerver cfg is(ergó jól "adja" nem véletlenül járt már a szervereteken több neves játékos is,akikről esetleg nem is tudtok,mi viszont igen... Én sem mindig lövöm be amit belőhetnék mert bann lesz a vége(nem nagyképűségből írom,de ez az igazság), a sok csíra miatt akik kb 2 hónapja játszanak ezzel a játékkal(vagy nem bírják elviselni,h belövik őket.) Egyszóval,sztem odafigyelhetnétek kicsit jobban is,bőven felismerhető,h ki az aki ránt és ki az aki aimol...Egy kis történelem a végére,h ne csak egy noname faszláma legyek(szintén nem a felvágás kedvéért):http://www.counter-strike.hu/content/2007/11/02/MPC_LAN_5_Csoportmerkozeseklightning.strike | M