Idézetet írta: JeepMajd nézzetek meg egy de_aztec pályát ahol a ct. játékosok "öregjei" a második körben megveszik a magozót és beülnek a kőtömb mögé és a hidat folyamatosan lövik /elvileg a semmit/ na az ám az élvezet és a counter strike játék csúcsa! Crys csak hagyd nyugodtan így legalább a fregvadászok /köcsögök/ megtanulnak lőni és nem a falon át lövéseikböl "élnek" meg mert amúgy játszani és a játék értelmét nem is tudják!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én támogatom hogy maradjon!!!!!!!!!!!!!!!Pont a hozzád hasonlók szoktak CSAK sírni az awp miatt. Szinte minden mapon ugyanolyan esélye van a T-nek, CT-nek az awpvel játszani, más dolog, hogy te úgy gondolod, hogy awp=kempelés. A kommentedből is látszik, hogy pont te vagy az, aki nem tudsz játszani, mivel elítéled más fegyverek használatát. AWP-vel az egyik legnehezebb falon át eltalálni, ennyi erővel tiltsuk le a kalast, a coltot meg az összes többi stukkert, amivel falon át tudsz sebezni, mert elmondanám, hogy 100szor annyi fraget lőnek falon át ezekkel. Neked kell megtanulnod játszani, ha azt gondolod, hogy awp-vel nem kell célozni Megsúgom neked, egy picivel nagyobb reflexre van szükséged hozzá, és pontosabb érzékre, mivel 1 golyód van egyszerre, nem tudsz kaszálni, mint a többivel.A fragvadászokról alkotott véleményedet meg kikérem magamnak. Majd legközelebb csak bombát rakok minden körben, és abból építek majd statot csak a te kedvedért...
Majd nézzetek meg egy de_aztec pályát ahol a ct. játékosok "öregjei" a második körben megveszik a magozót és beülnek a kőtömb mögé és a hidat folyamatosan lövik /elvileg a semmit/ na az ám az élvezet és a counter strike játék csúcsa! Crys csak hagyd nyugodtan így legalább a fregvadászok /köcsögök/ megtanulnak lőni és nem a falon át lövéseikböl "élnek" meg mert amúgy játszani és a játék értelmét nem is tudják!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én támogatom hogy maradjon!!!!!!!!!!!!!!!
32 játékosból a fentebb leírt esemény miatt a felére csökkent a játékosok száma és ez szerintem nem helyes. De már én is rutinos vagyok, mert meghallom a magozó hangját már húzok is el onnan keresve egy másik szervert. Te csak maradj ott és lődd te is a falat a wp-vel mert gondolom helyesled a falon át fregelést./grat/
ui: Talán a játékosok között én vagyok a leg öregebb de a fiatal most kezdő játékosok az öregebbektöl vesznek példát és már nem is érdekli őket hol az ellenfél hanem csak a falat döngetik a megfelelő helyeken és ma ez ki is elégíti őket!!!
Ja és régen mikor admin voltam a falon át való találatokat 1-2 szer elnéztem, de a 3. esetnél már nincs kegyelem mert ott kickelni kell WH miatt!!!!!! Ha ezt nem tanítod meg akkor elfajul a játék/már elfajult/.
A fegyver tiltása egyetértek nem oldja meg a problémát!!!
limit azért kéne.. semmi értelme, mikor funon (pl star wars) azért nem lehet játszani mert 30-ból 17 agyalágyult veszi a wp-t.. pláne akko fain mikor a sniper szerveren még van vagy 10 hely... mindezt megfejelve simán itt hőbörögnek, hogy a map hibája, hogy nem játszhatófun-ra elférne a limit.. csapatonként 2 wp azt kész