Tegnap kerültél fel a listára.
Ja, 5.1 el hallod, hosszúról egy 32 slotos pubon, hogy CT kezdőn áll a gyerek és már 20sec rátartasz wpvel. Érdekes! Te vmi elcseszett egy alien lehetsz!
A másik Mr. 5.1. 7.1-el is játszhatsz. Semmi köze nincs a hallhatósághoz. A hang frekvenciától függ, hogy milyen távolságból fogod meghallani a trapot. De ez mind értelmét veszíti egy 32 slotos publicon ami tele is van.
Na de én hiszek a tündérmesékben.
Mozgásod kb. egy 1 hetes kezdőével ér fel. Földet nézed. Nem érzésből játszol, hanem WHval.
Vicces momentum. Már úgy ugrassz ki középen az emberre h rátartod a célkereszted, pedig álló embert kurva nehéz meghallani, főleg h nem is alap helyen ált ahogyan te sem. De amint mondtam vannak csodák. Hó-hó
Sebaj. Van HE a kézben majd az megöli! Áh elfutott, megyek utána.. bmeg ez indult visszafele, te is egyből visszafele indultál pedig az osonást elég nehéz meghallani. De én még mindig hiszek a tündérmesékben!
Középrush. Szegény vásárló gyereket 2en nagy nehezen belövitek de te még tovább lövögeted a falat, holott semmi se láttál előtte, mert szerencsétlen gyerek rövid felugrólnál álldogált. Nem baj meghalt!.
Kb. eddig néztem a demót, mert szerintem eddig is fölösleg volt. De annyi apróság van még amiből letűnik eme szánalmas kis próbálkozásod!