ezerszer elmondtam, de most elmondom még1x.. ne hangsúlyozzátok már ki ennyire hogy nonsteames. Egyikőtök se tudja hogy ki miért nonsteames. Ez a hozzáállás sem tetszik, hogy nonsteames, jobb stattal az csaló. Engem is bosszant 1-2 dolog, amit csak nonsteamesek tudnak megtenni, de ez van. Ez az unban most egy eléggé érdekes dolog, mert jött egy admin, akit pl sose láttam, megjegyzem nem tőlem kapott jogot, és egy játékos (nonsteam) akit aránylag régóta "ismerek", többen állnak mellette (adminok) mint ellene, viszont a banoló admin, kiáll amellett , hogy csalt a játékos. Nehéz. Nem szoktam felülbírálni az adminok döntését, de ez esetben egy szavazást szeretnék, KIZÁRÓLAG ADMINOKTÓL. Kérdés: Levegyük-e a bant (természetesen ha legközelebb kilesznek banolva csalás gyanú miatt akkor a ban maradni fog) ? Válaszokat egyértelműen az unban kérelemben belül szeretném kérni kommentbe. Mindenféle megmagyarázás NÉLKÜL , IGEN vagy NEM választ szeretnék kapni holnap estig. Köszönöm... Részemről a válasz: IGEN